„Боинг-боинг“ пред препуном салом Дома културе

автор сен
970 Опатрене

РУСКИ КРСТУР – У суботу, 11. марта, у Великој сали Дома културе у Руском Крстуру, његова Омладинска група Драмског студија „АРТ“ премијерно је одиграла представу „Боинг-боинг“, коју је по тексту Марка Камолетија режирао Владимир Нађ Аћим.

Реч је о комедији ситуације, у којој млади Бернард (Себастијан Њаради) води троструки живот, јер има три веренице стјуардесе – Американку Жанет (Адриана Нађ), Францускињу Жаклину (Ребека Планчак) и Шпањолка Жудиту (Марина Роман), које не знају једна за другу, а он лукаво комбинује време да би се свакој посветио.

У превари Бернарду помаже слушкиња Берта (Леонтина Штефанко), а ту је и Роберт (Андреј Орос), пријатељ који се случајно појавио у замршеној ситуацији, која се ипак завршава срећно по Бернарда.

1-ART-07

Може се рећи да је ово једна од бољих омладинских представа последњих година, за шта су заслужни првенствено добри глумци. Владало је велико интересовање публике за представу, а сала Дома културе је била препуна.

Осим поменутих глумаца и режисера, у реализацији представе учествовали су и суфлерка Кристина Афић, костимографка Тања Орос, тон-мајстор Владимир Бесермињи, мајстор светла Жељко Пашо и сценски радник Ђура Хома.

Наредно извођење представе биће на овогодишњем Драмском меморијалу у петак, 24. марта.1-ART-03

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ