У Хали се припрема простор за стонотенисере

автор зам
984 Опатрене

РУСКИ КРСТУР – На иницијативу председника Спортског друштва „Русин“ и тренера Стонотениског клуба (СТК) „Русин“ Драгана Ковачевића, а у договору са Месном заједницом Руски Крстур, ових дана је у Спортској хали почело припремање простора за тренинге стонотенисера – чланова Клуба, као и рекреативаца.

С обзиром да је просторија испод трибина, где је предвиђена куглана, празна, договорено је да се адаптира за потребе стонотенисера.

Како је рекао Ковачевић, сви радови ће бити урађени на добровољној основи, па је тако крстурска „Електромонтажа“ поставила неонску расвету и другу електричну инсталацију, а расвету су добили од Школе „Петро Кузмјак“.

На добровољној основи планирано је и кречење просторије, а линолеум, као подлогу за бетон, купиће се из добровољних прилога стонотенисера-рекреативаца. Како је оценио Ковачевић, радови на уређењу просторија вероватно ће бити завршени до краја следећег викенда.

СТК „Русин“ тренира и своја службена такмичења игра у парохијској веронаучној сали, а због одређених стандарда, такмичења ће се до јесени највероватније и даље одржавати у тој сали.

12-STK-03

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ