Биће адаптирана летња бина у Куцури

автор тах
771 Опатрене

КУЦУРА/ВРБАС – Председник Едукативног центра у Врбасу Борис Јурошевић на конференцији за медије у петак, у свечаној сали Скупштине општине Врбас, саопштио је да је одобрен пројекат за адаптацију летње бине у Куцури, с којим су конкурисали у „Траг фондације“ и Балканску фондацију за демократију.

Јурошевић је на састанку рекао да је за адаптацију бине одобрено 328 хиљада динара и да ће радови почети одмах по проналажењу извођача радова и набавке опреме, а бина треба да буде завршена до 24. јула, када ће бити свечано отворена на концерту за време одржавања Акције младих „Пружи и ти своју руку“ куцурског Удружења младих. Председник поменутог Удружења Стеван Самочета је и асистент у координацији на овом пројекту.

Оштећени део летње бине биће срушен и поново изграђен, а у оквирима истог пројекта биће организоване и разне едукативне радионице које ће одржати Слободан Гајић, дугогодишњи тренер радионица. Планирано је и постављање трим-стазе поред куцурског канала и постављање клупа.

Пројекат адаптације куцурске летње бине један је од седам пројеката које финансирају поменуте фондације, а изабрани су од 250 пријављених.

Bina-02

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ