Динамичан живот елите из света забаве

автор сен
1.3k Опатрене

РУСКИ КРСТУР – У суботу, 12. марта, млади из Драмског студија „АРТ“ Дома културе у Руском Крстуру, одржали су премијеру представе „Сезона лова на ловца“, украјинског аутора Александра Витера, а у режији Владимира Нађа Аћима.

Представа на комичан начин приказује динамичан живот људи из света забаве. Фоторепортерка, или такозвани папарацо (коју глуми Адиана Нађ) проба да направи ексклузивне фотографије познатог музичара, међутим, одмах наилази на препреке. У тренутку кад су њен идентитет и намера могли бити разоткривени, одлучује да прихвати игру и глуми момка девојке која је приметила да је неко био у њеном стану. Ова игра ју је све више увлачила и захтевала да игра више улога истовремено.

На крају се показало да су фоторепортерки сместили жена музичке звезде (Ребека Планчак) и његова љубавница (Тамара Будински), међутим, она успева да преокрене ситуацију у своју корист и бежи.

Тема представе и извођење је прилагођено свим узрастима. Иако има много преокрета ситуација, представа је у физичком смислу доста статична. Од глумаца највише се истакла Адриана Нађ, која је својим извођењем насмејала публику.

У реализацији представе участвовали су и суфлерке Валентина Тиркајла и Настасја Наш, костимографка Тања Орос, мајстор светла Жељко Пашо, тон мајстор Владимир Бесермињи и сценски радник Ђура Хома.

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ