Међу стипендистима и деветнаесторо из Крстура

автор зам
986 Опатрене

КУЛА – У Свечаној сали Скупштине општине Кула у суботу, 13. фебруара, заменик председника Општине Кула Велибор Милојичић потписао је уговоре са 77 студената на основним и мастер студијама из места кулске општине о њиховом стипендирању у овој академској години.

Један од услова за добијање стипендије од Општине Кула је да најмања средња оцена буде 9. Стипендија износи 6 хиљада динара месечно, за шта је Општина издвојила 4,6 милиона динара, рекао је Милојичић, истичући да ће исплата стипендија бити убрзана, и да ће по потписивању уговора студенти добити по три стипендије одједном.

Kula-02

Стипендије за академску 2015/2016. годину добило је чак 19 студената из Руског Крстура – Борис Барна, Марина Биркаш, Јелена Зорић, Валентина Јухас, Терезија Катона, Андреја Кољесар, Наташа Кољесар, Маријана Колошњаји, Ана Костић, Ивана Ловас, Андреја Малацко, Дејан Павловић, Данијела Планчак, Андреја Рац, Звонимир Сабадош, Александар Сакач, Дарко Такач, Мартина Худак и Рената Џуџар.

На свечаном потписивању уговора присуствовала је и начелница Одељења за друштвене делатности Општине Кула Драгана Потпара.

Kula-03

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ