По Архиєрейскей Служби Божей ютре пошвецанє паскох

автор мст
1.3k Опатрене

РУСКИ КЕРЕСТУР – Нєшка, на Вельку соботу, у Руским Керестуре на 8 годзин будзе Єрусалимска Утриня пред Христовим гробом, а на 20 г. Пасхалне бдиниє – Всеночне з Воскресну утриню. Богослуженя будзе предводзиц апостолски еґзарх, владика Георгий Джуджар.

На ютре до Каритасу парохиянє од 13 до 14 годзин можу принєсц пасхалне єдзенє, хторе волонтере Каритасу поодноша людзом тим котрим є потребне.

На нєдзелю, на Вельку ноц по григориянским календаре, на 8 годзин будзе Мала Служба Божа, а на 10 Архиєрейска, з пошвецаньом кошаркох з пасхалним єдзеньом. Богослуженє будзе предводзиц владика кир Георгий Джуджар, а Службу будзе шпивац Мишани хор керестурскей Катедралней церкви и Дому култури.

На Шветли пондзелок, на Други дзень Велькей Ноци, богослуженя буду як внєдзелю на 8, 10, 11,30 и на 19 годзин, а на 16 годзин Служба Божа будзе и у манастире Малих шестрох Исусових, на Циґлашоре. По каждей Служби на пондзелок будзе мированє, а хлапци, леґинє и хлопи того дня ходза по облїваню.

На Треци дзень Велькей ноци, на Шветли вовторок, Служби Божо буду як на швета, а на тот дзень дзивчата, дзивки и жени ходза облїваню.

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ