По пияток тирва Явна поволанка Заводу за културу ВР за финансованє активносцох наших КУД

автор зам
1.2k Опатрене

НОВИ САД – Зоз Заводу за културу войводянских Руснацох (ВР) надпоминаю же по пияток, 8. юлий, тирва Явна поволанка – конкурс, на хтору можу конкуровац КУД и КПД Руснацох зоз шедзиском у Войводини, чия дїялносц заснована на чуваню и пестованю националного и културного идентитету.

Явна поволанка розписана 24. юния за виглєдованє, чуванє и унапредзованє музично-фолклорней и хорскей творчосци, а у цалосци є обявена на веб-сайту Заводу www.zavod.rs, на веб-сайту „Руского слова” и „Рутенпресу” www.ruskeslovo.com (на правим боку), як и у новинох „Руске слово” (ч. 26, од 1. юлия).

Вєдно з поволанку и условиями обявени и формулар на хтори ше пише и подноши прияву, а єдно з условийох же прияви муша буц придати на тим формуларе. У процивним – нє буду розпатрани.

Мож конкуровац за софинансованє проєктох и орґанизованє манифестацийох, а окреме за чуванє и пестованє народних обичайох, защиту, унапредзенє и презентацию фолклорного нашлїдства, защиту, унапредзенє и презентацию хорского нашлїдства, защиту, унапредзенє и презентацию музичного нашлїдства и з другима програмами.

Прияви и виполнєти формулар мож особнє придац до Заводу за културу ВР (Футожска 2/3, Нови Сад), послац по електронскей пошти на е-адресу: zavod.rusini@gmail.com лєбо послац по порядней пошти на адресу: Явна поволанка, Завод за културу войводянских Руснацох, Футожска 2/3, 21 000 Нови Сад.

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ