Прослављен јубилеј Мото-клуба „Пегасус“

автор злк
1.1k Опатрене

КУЦУРА – Мото-клуб „Пегасус“ из Куцуре јуче је завршио тродневну прославу свог јубилеја – 10 година рада, и тим поводом организован је већ традиционални мото-сусрет са рок-музиком, у уређеним просторијама Мото-клуба око стадиона Фудбалског клуба „Искра“.

„Пегасус“ је ове године рођендан прославио у одличној атмосфери, а и домаћини и гости били су веома расположени.

Гости из Словеније, Македоније, Босне и Херцеговине, Хрватске, Мађарске, Аустрије и из Србије у Клуб су почели да стижу у петак поподне, а домаћини су их дочекивали с пицом и добром рок-музиком.

4-Moto-02

У петак увече био је концерт на ком су наступили рок-састави „Девилс“ из Новог Сада, „Фауст“ из Суботице и група „Блоу“ из Врбаса, а у суботу посетиоце су забављала три бенда – „Декаденција“ из Бачког Петровца, „Крокодили“ из Новог Сада и „Рок-стаза“ из Новог Кнежевца.

У суботу је за све посетиоце припремљен „бајкерски пасуљ“, одржан је и дефиле по Куцури, а који је завршен на Тргу Николе Пашића у Врбасу, где су бајкери заједно са полицијом, одржали показну вежбу о безбедној вожњи. Такође, показано је и како се даје прва помоћ повређеним возачима, како се правилно обилази мотор у кривини, како треба да се понаша сувозач и која опрема је неопходна за безбедну вожњу мотора.

Мото-сусрет је завршен јуче ујутру, када су домаћини испратили госте из региона и иностранства.

4-Moto-03

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ