Розпорядок преслави Националного швета Руснацох по наших местох

автор ядю
870 Опатрене

НАШО МЕСТА – Централна шветочносц означованя Националного швета Руснацох у Републики Сербиї будзе означена на соботу 19. януара у Руским Керестуре, а у наиходзацим тижню з пригоднима програмами и по Подручних канцеларийох Националного совиту Руснацох, як и по других наших местох.

Означованє Националного швета почнє на нєдзелю у Вербаше, 13. януара, у КПД „Карпати” на 18 годзин

Означованє Националного швета почнє на нєдзелю у Вербаше, 13. януара, у КПД „Карпати” на 18 годзин, а на стреду 16. януара у Бикичу на 18 годзин.

На сам Национални дзень Руснацох, на штварток 17. януара, пригодни програми буду отримани у векшини местох починаюци од Дюрдьова, дзе на 11,45 г. будзе виложена руска застава опрез будинку Месней заєднїци, потим Рускей школи, и опрез КУД „Тарас Шевченко” дзе на 12 годзин почнє програма. У Кули у Руским КУД „Др Гавриїл Костельник” програма почнє на 13 годзин, у Ґосподїнцох у Месней заєднїци на 15 годзин, у Суботици на 16,30 годзин у Ресторану  „Спартак”, потим у  Шидзе у КПД „Дюра Киш”, на 18 годзин, у Музею Сриму у Сримскей Митровици тиж на 18 годзин, а у Новим Садзе у Руским културним центру на 19,30 годзин.

Ютредзень, 18. януара, после Служби Божей на 17 годзин у церкви св. Кирила и Методия у Беоґрадзе будзе кратка програма, а истого дня и у Коцуре у КУД „Жатва”, на 19 годзин.

Як Рутенпрес дознава, програма у Новим Орахове того року нє будзе отримана.

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ