У петак одржана промоција књиге Тамаре Хрин

автор апм
1.1k Опатрене

ВРБАС – У суботу, 30. маја, у Врбасу је завршен 47. Фестивал поезије младих који је, по речима председника Савета Фестивала Горана Лабудовића Шарла и ове године испунио очекивања, био је искра културе и потврдио је квалитет и кад је реч о младим песницима-финалистима и када је реч о гостима Фестивала.

У оквирима богатог програма у петак, 29. маја, одржана је промоција књиге прошлогодишње победнице – Тамаре Хрин из Руског Крстура, којој је, за освојено прво место, објављена књига.

Њена збирка поезије „Седма боја неба“ представљена је у Народној библиотеци „Данило Киш“. Госте је у име Библиотеке поздравила Валентина Чизмар, а о књизи су говорили председник Савета Фестивала Горан Лабудовић Шарло и рецензент и члан жирија Душан Стојковић.

Критичар Стојковић је овим поводом истакао да  поезија Тамаре Хрин има квалитет и оригиналност а, како Тамара Хрин је истакла велику подршку организатора Фестивала, овогодишњих финалиста и њене породице.

Фестивал поезије младих трајао је од прошлог уторка до 30. маја, на затварању је говорио Перо Зубац, а у музичком делу завршне вечери учествовао је и бенд „Апсолутно романтично“.

Hrin-02

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ