Мирослав Ступар проглашен за најбољег играча ФК „Искра“

автор злк
1k Опатрене

КУЦУРА – Јуче је у Великој сали Месне заједнице у Куцури Фудбалски клуб (ФК) „Искра“ одржао Годишњу скупштину, на којој је присуствовало око 30 чланова и симпатизера „Искре“, али управа Клуба је незадовољна са слабом посећеношћу, јер на Скупштину нису дошли ни сви чланови Председништва.

Извештај о раду за прошлу годину поднео је председник ФК „Искра“ Виктор Грешак, који је оценио да је прошла година била успешна, с обзиром да је „Искра“ полусезону завршила на првом месту на табели, а освојила је и прво место на турниру Спортских игара „Јаша Баков“.

Тренер Здравко Бабић је поднео извештај о свом раду и статистичке податке о сваком фудбалеру појединачно и најавио да ће припреме за нову сезону почети 6. фебруара.

За финансијски извештај је био задужен Владимир Цап, који је рекао да је и поред свих финансијских проблема и нередовног финансирања од стране Општине Врбас, Клуб ипак завршио у плусу са 38, 522 динара у буџету.

На Скупштини голман Мирослав Ступар из Куцуре проглашен је за најбољег играча ФК „Искра“ у прошлој години.

Председник Фудбалског клуба Виктор Грешак присутне је информисао о реорганизацији лига па, с обзиром да су Жабаљ и Тител раздојени, „Искра“ је припала у подручје Суботице и евентуални пласман у подручну лигу би је одвео у Подручну лигу Суботице уместо у Подручну лигу Нови Сад, како је било до сада.

Iskra-02

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ