Најбољим ученицима по лап-топ

автор зам
889 Опатрене

КУЛА – Општина Кула је и ове године са по једним лап-топ рачунаром наградила најбоље ученике у основним и средњим школама, који су на крају школске године проглашени за ученике генерација.

На јучерашњој свечаности поклон је добило осам ученика из основних и четворо ученика из средњих школа у свим местима кулске општине, а међу њима је и троје ученика из Руског Крстура – Антонија Монар, ученица генерације у Основној и Маријана Колошњаји, ученица генерације у Средњој школи „Петро Кузмјак“, као и Тања Нађ, ученица генерације у Школи за основно музичко образовање Кула.

Поклоне ученицима уручили су заменик председика Општине Кула Велибор Милојичић и руководилац Одељења за друштвене делатности Општинске управе Драгана Потпара. На свечаности је речено и да је од четири ученика генерација у средњим школама троје од њих било проглашено за ученике генерације у основним школама, а међу њима је и Маријана Колошњаји из Крстура.

Осим родитеља ученика, на уручивању награда присуствовали су и директорка крстурске Школе „Петро Кузмјак“ Хелена Пашо Павловић и разредне старешине награђених ученика – Марија Баљинт и Јелена Пећко, као и директорка кулске ШОМО Љиљана Барна Никитовић.

Награђени најбољи ученици из места кулске општине, у галерији и ученице из Крстура

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ