Обележени јубилеји Карате клуба „Русин“

автор апа 16. марец 2015

РУСКИ КРСТУР – Јуче, 15. марта, у Руском Крстуру је одржана свечана Скупштина Карате клуба „Русин“ поводом два значајна јубилеја – 40-годишњице каратеа у Руском Крстуру и 35-годишњице од оснивања Карате клуба (КК) „Русин“.

Госте, међу којима су били и председник Шотокан Карате савеза Србије Милорад Чопић, председник судијске комисије Шотокан савеза Србије Миша Милосављевић, председник Шотокан Карате савеза Војводине Ранко Ступар, и бројне некадашње и садашње чланове Клуба и спонзоре, на скупштини је поздравио тренер у КК „Русин“ Михал Орос, који је био и главни организатор свечане Скупштине.

Прочитан је реферат о историјату КК „Русин“ и представљена је Монографија „40 година каратеа у Руском Крстуру“, коју је припремио Орос. Аутор монографије том приликом припремио је и таблон на ком су представљени први чланови Клуба, али и изложбу фотографија активности и такмичења чланова Клуба од почетка до данас, као и медаље и признања које су крстурски каратисти освојили.

На крају свечане Скупштине КК „Русин“ клубовима, појединцима, некадашњим и садашњим члановима уручене су захвалнице и признања.

 

(Опатрене 49 раз, нєшка 1)