Того року и нарок нє треба обнавяц реґистацию польопривредного ґаздовства

автор зам
1.1k Опатрене

БЕОҐРАД – Министерство польопривреди сообщело же польопривреднїки шлїдуюци два роки ошлєбодзени од обнавяня реґистрациї польопривредного ґаздовства, кед же у ґаздовствох нє було даяки пременки, односно вименки податкох хтори нє уписани до Реґистру польопривредних ґаздовствох.

Так того, 2017. и нарок, 2018. року, польопривреднїки котри уж од скорей уписани до Реґистру, нє муша обнавяц реґистрацию ґаздовства.

Кед пришло до даяких пременкох у польопривредним ґаздовстве, польопривреднїки вименєни податки длужни приявиц до своєй филияли Управи за трезор у чаше од 30 днї од дня пременки.

Як гварел директор Управи за аґрарни плаценя Жарко Радат, з тоту одлуку Министерство олєгчало польопривреднїком, котри дотераз кажди рок мушели виполньовац велї формулари и чекац у Управи за трезор, а нє мали сущни пременки у польопривредним ґаздовстве.

Польопривреднїки котри ше перши раз уписую до Реґистру польопривредних ґаздовствох, то можу окончиц през цали рок у своїх филиялох Управи за трезор.

И перши раз реґистровани здобуваю право на субвенциї, як и польопривредни ґаздовства хтори уж реґистровани.

Вецей информациї о реґистрациї польопривредного ґаздовства мож достац прейґ Контакт-центру Управи за аґрарни плаценя, на тел. 011/30-20-100 и 30-20-101.

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ