За спортисте године проглашени Дејан Павловић и Сара Планчак

автор зам
1.5k Опатрене

РУСКИ КРСТУР – За најбољег спортисту Спортског друштва (СД) „Русин“ у 2015. години проглашен је фудбалер Дејан Павловић, а за најбољег младог спортисту каратисткиња Сара Планчак. Пехаре им је уручио председник СД Драган Ковачевић на Скупштини Друштва одржаној у недељу, 31. јануара, у просторијама „Русина“.

На Годишњој скупштини СД „Русин“ присуствовали су представници пет од девет „Русинових“ клубова који су поднели извештаје о раду за прошлу годину, што значи да су оправдали средства, и ове године ће поново моћи да конкуришу на конкурсе из буџета Општине Кула за активности у спорту.

На Скупштини су уручена и признања најбољим спортистима који су проглашени у клубовима, па осим горе поменутих, у Рукометном клубу за најбољег проглашен је Владо Бојановић код сениора, а Филип Тома код јуниора. За најбољу рукометашицу проглашена је Сабина Планчак, а за најбољу стонотенисерку Софија Ковач.

На Годишњој скупштини СД „Русин“ у недељу присуствовао је и председник Савета Месне заједнице Руски Крстур Владимир Олејар, као и чланови Савета Тихомир Фејди и Ђура Планчак.

За најбољу младу спортисткињу „Русина“ за прошлу годину проглашена је Сара Планчак (са председником СД Драганом Ковачевићем), у галерији Филип Тома, Сабина Планчак и са Скупштине (Фото: В. Сегеди)

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ