И Леонела Цифрић на пријему у Министарству саобраћаја

автор зам фото здш
856 Опатрене

БЕОГРАД – Поводом освајања четвртог места на недавно одржаном 31. Европском такмичењу из саобраћаја у Чешкој, за репрезентацију Србије – ученике основих школа – потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић јуче је организовала посебан пријем, на ком су били и чланица поменуте репрезентације Леонела Цифрић из Руског Крстура и њен наставник Зденко Шомођи.

Како Рутенпрес сазнаје од Шомођија, министарка Зорана Михајловић се ученицима захвалила на достојанственом представљању своје земље на Европском такмичењу и уручила им је пригодне поклоне.

После пријема одржана је и конференција за медије, на којој је потпредседница  Владе похвалила ученике и честитала им на постигнутом успеху.

После свечаности у Министарству, чланови Репрезентације Србије у саобраћају – Никола Јовић из Ниша, Миљана Веселиновић из Нишке Бање, Петар Лукић из Сремске Митровице и Леонела Цифрић из Руског Крстура, у Београду су посетили Теслин музеј, а у Дому за децу без родитељског старања одржали су и предавање о безбедности у саобраћају.

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ