Међу најбољима на билборду и Валентина Колошњаји

автор зам
958 Опатрене

НОВИ САД – Прошле недеље на четрнаест локација у Новом Саду изложени су билборди на којима су истакнути ученици и ученички тимови са територије Новог Сада који су постигли најзначајније успехе на републичким и међународним такмичењима у науци, уметности и другим областима.

Међу најбољима на једном билборду је и Валентина Колошњаји из Руског Крстура, сада студент журналистике, а у прошлој школској години је била матурант Средње уметничке школе „Богдан Шупут“, која је за свој рад освојила друго место на Републичкој смотри.

Пројекат под називом „Учим+Знам=Вредим“ реализован је у периоду од априла до септембра ове године, у сарадњи са новосадским основним и средњим школама, које су кандидовале најбоље ученике.

Било је пријављено више од 60 ученика, а стручни жири је изабрао најбоље од најбољих, који су истакнути на билбордима по новосадским улицама.

-У данашњој континуираној девалвацији друштвених вредности, ови млади људи представљају велику друштвену вредност и желимо да обратимо пажњу на њих, да би им то био мотив за даље унапређивање својих знања и способности за постизање успеха на научном, уметничком и спортском пољу – наведено је у Удружењу за промоцију друштвене одговорности, које је покренуло поменути пројекат.

У остваривању ове идеје Удружење су подржали Град Нови Сад, Покрајинска влада и више медијских покровитеља.

Bilbord-02

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ