Награђени најбољи студенти

автор апа
890 Опатрене

НОВИ САД – На Универзитету у Новом Саду додељено је укупно 1 325 награда најбољим студентима у 2013/14. школској години – најбољем студенту Универзитета, најбољем студенту на сваком факултету, за изузетне награде за завршене студије, за изузетне награде за постигнут успех за време студија, награде за постигнуте најбоље резултате у уметности, за најбоље резултате у спорту, Награда „Милева Марић Ајнштајн“ и изузетне награде за научни и стручни рад.

Међу награђеним студентима је и дванаест студената који су пореклом Русини: изузетне награде за завршене студије добили су Ана Римар, Мирон Џуња и Дејан Нађ, а изузетне награде за успех за време студија добили су Андреа Рац, Ивона Чапко, Игор Русковски, Данијела Планчак, Звонимир Сабадош и Тијана Виславски.

Рутенрес је почетком јуна објавио да је награду за најбољег студента на Пољопривредном факултету добила Татјана Дудаш, изузетне награду за успех за време студија Душан Костић, а Владимир Костић за најбољи резултат у спорту.

Додела награда је одржана 1. јуна у амфитеатру централне зграде Универзитета, а награђени који нису присуствовали на свечаности, своје награде могу преузети у студентским службама својих факултета, а више информација има на сајту Универзитета – www.uns.ac.rs.

 

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ