Отворен Дом пензионера

автор тах
1k Опатрене

КУЦУРА – Чланови Месне организације (МО) инвалида и других пензионера из Куцуре, у суботу, 28. новембра, свечано су отворили своје нове просторије. На отварању су присуствовали сви који су помогли у реновирању просторија, донатори, а свечану траку пресекао је народни посланик Момо Чолаковић из Врбаса.

Осим Чолаковића који је, како је за Рутенпрес изјавила председница МО Анђа Хромиш највише допринео у реализацији овог подухвата, на отварању су били и представници Партије уједињених пензионера Србије са републичког и општинског нивоа, председник Месне заједнице Куцура Жељко Бјелан, чланица Општинског већа задужена за рад са месним заједницама Јована Вујтовић, као и представници гркокатоличке и православне цркве у Куцури.

Председница Анђа Хромиш захвалила се присутним на несебичној помоћи у уређењу просторија, посебно донаторима, међу којима су и Куцурани  који су давали новчане прилоге за куповину садашњег Дома.

За сада је уређена само унутрашњост Дома, а планирано је за следећу годину да се уради фасада и прилагоди подрум који је намењен за младе.

Чланови МО пензионера почели су да користе нове просторије за своје активности.

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ