Почињу зимска предавања за повртаре и пољопривреднике

автор зам/там
926 Опатрене

РУСКИ КРСТУР – У Руском Крстуру ће 12. јануара Удружење паприкара, а у среду, 13. јануара Предузеће „Јуарбис“ почети са зимским предавањима за повртаре, односно са Зимском школом за пољопривреднике.

Удружење паприкара ће предавања организовати сваког уторка и четвртка у 17 часова у Ресторану „Црвена ружа“, а сутра ће се представити стручњаци „Савакопа“ из Новог Сада који ће говорити о наводњавању, а представници „Агрофертикрупа“ из Суботице и „Агроуника“ из Београда о прехрани паприке.

„Јуарбис“ ће прво предавање у Зимској школи пољопривреде организовати у среду у 10 часова, а затим сваког петка такође у 10 часова у сали „Јуарбиса“.

Прву презентацију у среду 13. јануара имаће компанија „Пионир“ о својим хибридима кукуруза и сунцокрета и компанија „Агриматко груп“ која нуди пролећна ђубрива и пестициде.

У петак, 15. јануара, биће представљени „РМГ КропСциенце“ из Суботице и њихов бренд „Делфан плус“ и друга фолијарна ђубрива за повртарство, „КЈС Семе“ ће представити хибриде кукуруза и сунцокрета, а „БЦ“ хибриде кукуруза.

Предавања ће се одржавати током јануара и фебруара месеца, а распоред ће бити благовремено објављен.

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ