У првој половини године на сајту Руског слова-Рутенпреса више од 50 хиљада посета

автор јђу
1.2k Опатрене

НОВИ САД – Анализирајући посећеност нашег сајта www.ruskeslovo.com у првој половини године (од 1. јануара до 30. јуна), подаци показују да је више од 15 хиљада особа 53 500 посетило сајт.

Толика посећеност сигурно је везана и за Новинску-агенцију „Рутенпрес“, која свакодневно пласира информације на русинском и српском језику. Осим Рутенпреса, на сајту се налазе и сва издања НИУ „Руске слово“, рубрика „Старе фотографије“ и „Рецепти“, као и неке сервисне информације.

Посебан допринос посети сајта даје и друштвена мрежа Фејсбук, на којој наша Установа има своју страницу – www.facebook.com/ruskeslovo, где такође пласирамо информације.

Посетиоци сајта су највише гледали галерију слика са овогодишњег Фестивала  „Црвена ружа“ (732), али и прву најаву „Руже (442), као и новије текстове о победницима такмичења за најлепши глас и забавне композиције (346), затим текст о чишћењу базена у Руском Крстуру (689), о докторирању Јасне Папуга у Белгији (648), Омладинском балу у Крстуру (541) и друге текстове.

Највише посетилаца сајта има из Србије (Нови Сад, Београд, Краљево… – 78 посто), затим из Канаде (Норт Батлфорд, Киченер, Саскатун… – 5 посто), а ту су и посетиоци из Хрватске, Немачке, Русије, САД, Украјине, Словачке и других земаља света.

Највећи број посетилаца спада у групу између 25 и 34 године – 33,5 посто, од 18 до 24 година 27,5 посто , а од 35 до 44 година 15,5 посто. То потврђује и листа најчитанијих текстова.

Захваљујемо се свима који свакодневно посећују наш сајт, а ми ћемо се и даље трудити да пружамо тачне и правовремене информације.

Sajt-02

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ