Позивница на Крстурски сајам у оквиру Фестивала „Црвена ружа“

автор зам
808 Опатрене

РУСКИ КРСТУР – У оквиру овогодишњег 54. Фестивала русинске културе „Црвена ружа“ у Руском Крстуру ће бити одржана и манифестација Крстурски сајам. Сајам ће бити одржан у суботу, 27. јуна, на отвореном, на спортским теренима Школе „Петро Кузмјак“, а почиње у 10 часова.

Тема Сајма је стари занати и његови непосредни организатори – Удружење занатлија и приватних привредника Руског Крстура и Удружење жена „Бајка“ – позивају све заинтересоване излагаће, без обзира на тему, да изложе своје радове, ручне радове и производе своји занатских радионица и предузећа.

За учешће на Крстурском сајму заинтересовани се до петка (26. јуна, до 12 ч.) могу пријавити на телефоне: 064/045-68-90 (Наталија Емејди), или 064/272-50-51 (Владимир Емејди), а пошто се Сајам одржава у сарадњи са Агенцијом за развој Општине Кула, могу се пријавити и у Агенцију.

Одржавање Крстурског сајма и ове године подржавају Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство АП Војводине, Општина Кула и Месна заједница Руски Крстур.

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ