Траје хуманитарна акција, у недељу концерт за Жељка

автор злк
1.2k Опатрене

КУЦУРА – Куцурани, а могу да се укључе и сви заинтересовани из других места, настављају хуманитарну акцију сакупљања финансијске помоћи за одлазак на операцију очију ученика другог разреда ОШ „Братство јединство“ Жељка Шанте из Куцуре. Жељко треба да иде у Русију на операцију очију која кошта 3 000 евра.

У недељу , 28. маја, у 20 часова у Дому културе биће одржан хуманитарни програм, а уместо улазница продаваће се ручни радови куцурских ученика по цени од 100 динара. Организатори овог хуманитарног програма су куцурско удружење младих „КУМ“ и ОШ „Братство јединство“.

Куцурска Школа ће организовати хуманитарну журку за ученике, а свим школама у врбашкој општини послала је позивницу да се и они укључе у акцију.

У ову хуманитарну акцију укључила су се и друга културна и спортска удружења у Куцури, па је ФК „Искра“ на недељном такмичењу поставила кутије у којима су гледаоци могли да оставе добровољни прилог, а хуманитарни концерт убрзо ће организовати и КУД „Завичајно врело“.

Осим тога, у договору са Месном заједницом Куцура, у свим продавницама СТР „Љубојевић“ постављене су кутије у којима Куцурани могу да оставе добровољни прилог за Жељка.

Такође, и сви људи добре воље, без обзира из ког су места, позвани су да се укључе у ову акцију, а донација се може уплатити на жиро-рачун Жељковог оца: Тихомир Шанта, Банка Интеса: 160-5800101032234-53.

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ