На општинском такмичењу победили ученици из Крстура

автор маф
947 Опатрене

РУСКИ КРСТУР – Основна школа „Петро Кузмјак“ из Руског Крстура заузела је прво место на општинском такмичењу из Техничког и информатичког образовања „Шта знаш о саобраћају“, а ученици Леонела Цифрић, Иван Рац и Дајана Рац у својим категоријама  изборили су пласман на Окружно такмичење.

На такмичењу, које је 20. априла одржано у ОШ „Петефи бригада“ у Кули, екипа крстурске Школе била је најбоља од шест школа у општини, имала је седам бодова више од другопласиране школе-домаћина, а чак за 1 970 бодова више од школе из Сивца која ја заузела последње место.

19-Transport-02

У појединачној конкуренцији девојчица најбољи резултат остварила је Леонела Цифрић у Б категорији (ученици од 10 до 12 година), а у конкуренцији дечака најбољи је био Иван Рац.

У А категорији (ученици од 7 до 9 година) Елена Шомођи била је друга, док је у Ц категорији (такмичари од 13 до 15 година) друго место заузела Дајана Рац од девојчица, а Давор Хома треће у категорији дечака.

Из крстурске Школе у све три категорије такмичило се још седморо ученика, а за такмичење их је припремио наставник Техничког и информатичког образовања Зденко Шомођи.

19-Transport-03

ПОВЯЗАНИ ТЕКСТИ